Tandimplantat til een eller flere tænder

07 maj 2020 Astrid Pedersen

Har du beskadiget én eller flere tænder i en grad, så den eller de ødelagte tænder ikke står til at redde, kan tandimplantat være en mulighed for dig.

Tandimplantat er for dig, som ikke har lyst til at leve med et hul i tandrække.

Et tandimplantat kan således både opfylde et kosmetisk og et praktisk formål, idet et tandimplantat sammen med en kunstig tandtrone vil kunne erstatte den naturlige tands rod og krone på én gang.

Hvor finder jeg det bedste tilbud på tandimplantat i århus?

Bor du i Århus eller allernærmeste omegn, vil det give mening for dig at finde en Århus baseret tandlæge klinik, når du skal have isat et tandimplantat. Det er altid en god idé at vælge en klinik tæt på bopælen – så skal du ikke så langt, når du skal besøge tandlægen. Dette gælder i særdeleshed når du skal have isat et tandimplantat, da dette er en længere procedure i mange trin.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du udelukkende dygtige og kompetente personaler i form af såvel tandlæger som veluddannede klinik assistenter og tandplejere.

Tandlægerne på Stjernepladsen har central beliggenhed i Århus, tæt på offentlig transport og med fornuftige adgangs forhold. Du kan altid få et godt tilbud på isættelse af tandimplantat og tilvirkning af krone hos Tandlægerne på Stjernepladsen, som har mange års erfaring med protese teknik.

Tandlægerne på Stjernepladsen garanterer den bedste behandling, når du har beskadiget en eller flere tænder og således skal have erstatte disse med kroner eller tandimplantater.

Implantaterne laves i samarbejde med dygtige kæbe kirurger, hvilket er din garanti for en kompetent og forsvarlig vurdering og behandling af din skade. Hele processen vil løbende blive fulgt op med røntgen optagelser og grundig diagnostik, så du er sikker på at resultatet bliver helt perfekt.

Du kan læse mere om tandimplantater hos Tandlægerne på Stjernepladsen på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder