Strapon – til fræk pigesex

05 juni 2018 Astrid Pedersen
Strapon - til fræk pigesex

Hvis du og din livspartner elsker at udfordre hinanden seksuelt, er det oplagt at prøve med erotisk rollespil. Det er både frækt og pirrende at se sig selv og den anden i roller, som ikke nødvendigvis er hverken oplagte eller dagligdags. Erotisk og seksuelt rollespil går hånd i hånd med BDSM, som står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. De genrer, som findes inden for denne kategori, er typisk kombinationer mellem såkaldte ”mind games”, som fungerer på det mentale plan, og så den rent fysiske og korporlige leg. I legen anvendes visse rekvisitter, som er med til at etablere dominansen, og sætte grænserne for hvem der er den dominerende part, og hvem der skal underkaste sig.

Oplev dominans og underkastelse med strapon

Den handling, som i allerhøjeste grad understreger dominans, er penetreringen af det andet menneskes krop. Siden urtiden, hvor det maskuline og aktive har været forbundet med dominans, og det feminine og passivt modtagende har været forbundet med underkastelse, har penetrationen været den ultimative indikator for, hvem i forholdet der havde ”bukserne på” – så at sige. Og selv om du lever i et lesbisk forhold, kan det være utroligt frækt at lege med rollerne. Det kan bare være en kende vanskeligt, af åbenlyse fysiologiske vanskeligheder. Dette er der dog råd for. Med en strapon kan du penetrere din partner, på samme måde som en mand ville trænge ind i en kvinde i et heteroseksuelt forhold.

En strapon består af et bælte, som monteres om livet, eller et par trusser eller shorts. I front er placeret en ring, som kaldes en O-ring. I denne ring fastgøres den ønskede strapon dildo. Disse kommer i mange størrelser og udformninger, så man kan skifte sin strapon dildo ud efter behov og præference. Strapon dildos er fremstillet i samme lækre materialer som traditionelle dildos. Du kan finde et stort og varieret udvalg af strapon dildos på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons 

Flere nyheder