Sprogrejse – lær sprog, kultur og nye mennesker at kende

03 januar 2019 Tina Høy
Sprogrejse - lær sprog, kultur og nye mennesker at kende

Lær nyt sprog – og rejs samtidigt

At lære et andet sprog end dit modersmål vil du altid kunne bruge. Selv hvis du ikke kommer til at bruge det på jobbet i fremtiden, vil det være et plus på dit CV, at du har lært et sprog. Og ofte vil du få glæde af det i flere sammenhænge, både socialt og i nogle tilfælde også på jobbet. 

Din kommende arbejdsgiver vil ikke kun se det som et plus, at du behersker et andet sprog godt. Vedkommende vil også vide, at du i en ung alder er rejst fra dit hjemland og ud i verden for at opleve en anden kultur og samtidigt lære noget fagligt. Så ved arbejdsgiveren, at du har gå-på-mod og lysten til at lære. 

Det kan også være, du ikke er helt ung, men bare har lyst til at tage orlov eller har chancen for et lille eventyr uder ordnede forhold. 

Chancen for, at du får venner for livet, er stor, da I er af sted på samme præmisser og gerne vil lære andre at kende. 

En anden kultur

Bundgård Sprogrejser tilbyder sprogrejser, hvor de både har tænkt over din indkvartering, sprogkurset og din fritid. Du kan vælge mellem både korte og lange sprogkurser, få eller mange lektioner – eller om du overhovedet vil med på deres udflugter.

Det er ikke kun sproget, du lærer. Udover at du ser kulturelle seværdigheder, oplever du også, hvordan din pågældende familie og befolkning er, deres normer og kultur, og den må du selvfølgelig indrette dig under, mens du er der. Det kan godt være meget anderledes, end hvad du er vant til, og det får dig også til at reflektere over, hvordan og hvorfor vi danskere gør, som vi gør. Én ting er sikkert – du lærer en masse på en sprogrejse.
 
Bundgård Sprogrejser holder informationsmøder, som man gratis kan deltage i for at få mere at vide.  
 

Flere nyheder