Pas på, hvordan du italesætter moden

14 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har nok en helt klar mening om moden, også hvis du ikke bryder dig om moden.

For det ikke at kunne lide moden er jo også en måde at have en holdning, for når man aktivt ikke går ind og debatterer moden eller har med at gøre med moden, så har man ligesom taget et standpunkt til moden.

Det er lidt ligesom at sige, at når man tager at fravalg, så er det jo også et valg: Man er derfor aldrig fritaget fra at have et valg.

Så er der mange af os, der følger moden, når den er kommet op og er blevet populær, mens der er andre, som der følger moden på et enkelt eller nogle bestemte områder.

Endelig er der også dem, som der følger moden tæt og næsten er med til at fremhæve den og gøre den bemærket.

Og vi skal da slet ikke glemme dem, som der skaber moden såsom dem, der laver smykker til Fangels.dk. Dem kan vi ikke undvære.

Mode

Moden er vigtig for nogle, og det skal man respektere

Tit har det også med fordomme at gøre, at man ikke bryder sig om moden, eller man mener, man har en idé om al mode ved at blive præsenteret for nogle typer eller modefænomener, som der frastøder en.

Tomme tønder buldrer som bekendt mest.

Men moden slipper man ikke for som fænomen, så man må bare sige, at hvis man ikke kan lide moden, så holder man sig bare væk.

Det kan ikke nytte noget, at man begynder at harcelerer mod dem, som der dyrker moden og kan lide den.

Hvad får man ud af det?

Du ville jo heller ikke bryde dig om, hvis der var en person, der italesatte dine interesser på en negativ måde, specielt ikke når du kan høre, at vedkommende udtaler sig på et uoplyst grundlag.

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder