Overskuelige regler i Blackjack Online

22 oktober 2018 Tina Høy
Overskuelige regler i Blackjack Online

Blackjack er et af de mest populære spil både på fysiske casinoer og online ifølge money-play.dk. Måske pga. de nemme regler og spillets hurtighed.

Blackjack reglerne kort fortalt

Det gælder for dig om at komme så tæt på 21 som muligt. Hvis du kommer over 21, taber du automatisk. Esserne gælder både for 1 og 11, og du bestemmer selv, hvordan du gerne vil bruge dem. 2-9 gælder for den værdi, der står på kortet, mens 10 og billedkortene gælder for 10.

Du starter med at placere et bet. Derefter får du og dealeren to kort. Dealerens ene kort ligger med billedsiden opad, så du kan se, hvad det er, og hvis det er et es, tjekker dealeren, om han eller hun har Blackjack. Har vedkommende det, stopper spillet nu, og du mister dit bet. Har dealeren ikke det, fortsætter spillet.

Hvis du har gode kort, kan du vælge at fordoble din indsats, efter du har fået dine to første kort. Det har du ikke mulighed for senere i spillet. Derefter må du kun få et kort og må altså tage til takke med den værdi, dine kort nu har.

Hvis du har to ens kort, har du mulighed for at dele din hånd op. Du spiller derefter med to separate hænder, der får hver deres kort. 

Hvis dealerens synlige kort er et es, har du mulighed for at købe en forsikring. Den gør, at du får en gevinst, hvis dealeren får blackjack. Forsikringen skal være på halvdelen af, hvad du har lagt som bet til at starte med. Hvis dealeren får blackjack, får du pengene igen 1:1.

Dealeren skal spille efter nogle fastlagte regler og må derfor ikke selv bestemme, om han eller hun vil have flere kort. Dealeren skal fx blive ved med at tage flere kort, indtil værdien af kortene giver 17.

 

Flere nyheder