Man skal være forsigtigt, når man fremstiller batterier til elværktøj

21 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Man skal være forsigtigt, når man fremstiller batterier til elværktøj

Batterier til elværktøj er ikke den slags, som man bare lige flikker sammen ude i udeskuret, når man oplever, at ens batteri til værktøjet ikke virker længere, er gået i stykker eller ganske simpelt ikke kan mere.

Nogle ting kan man sammensætte selv, selvom det bliver anbefalet, at man køber det autoriserede forhandlere, eller at man får professionelle håndværkere til at udføre et arbejde, selvom man så alligevel ender med at gøre det selv.

Der er dog markant forskel på, at man sætter en hylde op, eller man begynder at rode med at lave el-installationer, og så hvis man ligefrem tror, at man selv kan lave batterier til elværktøj.

Det kan tænkes, at man forestiller sig, at fordi man har gode erfaringer med at være en selvlært gør det selv man og næsten med egne hænder har opført ens eget hus og kun fået hjælp til dette, men at man aldrig overlod noget arbejde til andre, uden man deltog selv, så kan man da også kaste sig over andre opgaver.

Ens arbejdsskur er måske fyldt med mange remedier, materialer og videre, som man har akkumuleret gennem en årrække, så når man så pludselig oplever, at batterierne til ens elværktøj ikke virker længere, eller det bare er et specielt batteri, der er gået fløjten, så kaster man sig over det projekt.

Man medgiver, at det er hurtigere at tage i et byggemarked og købe dette, men nu bliver det en udfordring at fremstille sådan et helt selv – gerne helt fra bunden.

Vi vil bestemt ikke opfordre til, at man gør den slags selv, for skulle man gøre det, så skal man være virkelig forsigtig grundet den store mængde batterisyre og skadelige kemikalier for miljøet.

Faktisk vil vi langt hellere foreslå dig, at du foretager dine handler af batterier til elværktøj hos batteribyen.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder