Læs om spraymaling til badekar

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du wellness typen, og har du hang til lange, varme karbade garneret med duftende olier, blødgørende salte og stearinlys på badekarrets kant? Så sætter du helt sikkert pris på at have et badekar i eget badeværelse.

Men hvis dit badekar er plettet, ridset og skrammet i emaljen på indersiden bør du af sundhedsmæssige grunde ikke tage bad i det. I stedet bør du få det sat i stand så emaljen atter bliver intakt.

Kan jeg reparere emaljen med spraymaling til badekar?

Du vil ikke selv kunne renovere dit badekar ved hjælp af spraymaling. Den procedure, som kaldes en reemaljering, og til hvilken der anvendes en sprøjtepistol, er temmelig omstændelig og kræver et professionelt håndelag.

At renovere emaljen i et badekar er ikke gjort ved at påføre et enkelt lag spraymaling. Når en badekarsmaler udfører denne form for maling af badekar sker det i en nøje tilrettelagt rækkefølge og ved anvendelse af professionelt udstyr samt ditto materialer.

Du vil ikke som amatør gør det selv mand kunne købe de enkelte emalje komponenter i dit byggemarked, lige som du med overvejende sandsynlighed ikke ville have den store succes med selv at udføre en reemaljering.

Derfor bør du overlade denne opgave til en dygtig og erfaren badekarsmaler som har de stærkeste forudsætninger for at frembringe et smukt resultat.

Hvor kan jeg finde en god badekarsmaler i nærheden af min bopæl?

Hvis du har adresse i København, på Frederiksberg eller andet steds i hovedstadsområdet kan du med fordel tage kontakt til Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten kan med sikkerhed hjælpe dig til et smukt og strålende badekar med en stærk og blank emalje. På kun fire timer kan Emaljespecialisten få dit badekar til at stå som nyt – og det til en aldeles rimelig pris.

Du kan få mere information om renovering af badekar på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder