Kombiner emballage til den rette indpakning

04 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Er du den type, som der sværger til den samme type emballage hver gang, at der skal pakkes noget ned?

Så er det måske på tide, at du ser på, hvad det egentlig er, som der skal pakkes ned, om det er for at sende det ud i verden, pakke det væk eller tage det med til en flytning.

Hvis man selv skal stå for transporten, så ved man jo for eksempel, om det bliver en hård omgang, eller om man tager den forsigtigt.

Sidder man ligefrem med en vase i hånden hele turen undervejs, så er der jo ikke den store grund til at bruge emballage til at pakke den ind på nogen måde.

Man har måske haft stort succes gennem tiden med at pakke ting ind i bobleplast og synes, det er en genial opfindelse, som der kan bruges til alt.
Det kan skam bruges til meget, men det er ikke sikkert, at det er det rette valg hver gang.

Emballage

Emballagen skal passe sammen med det, der skal pakkes ind

Man kan jo udnytte de ting, som man har derhjemme, som ens forældre har gjort det, og det kan være ved at bruge avispapir som mellemlægning til tallerkener, men man kan også folde avispapir sammen som klumper, så de kan udgøre en støddæmper i kasserne, så der ikke er nogle hulrum, hvor tingene kan baldre rundt.

Man skal jo ikke fylde kasserne helt op med ting, bare så de ikke kan suse rundt, for så bliver de for tunge at bære på, og hvis sagerne sidder helt fastklemt i kassen, så kan de også lettere gå i stykker.

Måske er det endda nogle helt andre ting, som du skal bruge til at pakke ting ind med, det kommer jo meget an på, hvad man har med at gøre, og nogle gange må man prøve sig frem.

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder