Få lyset som du vil med LED strips

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Der er nok mange af os, der har haft et ønske om, at vi kunne få det lysindfald, som vi lige præcis godt kunne tænke os, uden man skulle ende med at vælge en grim lampe, eller den stor i vejen det sted, hvor den ville ende med at så.

Har man lamper ned fra loftet, kan de give et godt lys i givet fald, men så giver de er dårligt udsyn til at se gennem rummet – og man kan komme til at ramme dem.

Man ville ønske, man kunne tage den givne pære i sådan en lampe, strække den ud, sætte den under loftet eller langs panelerne, så man selv kunne bestemme, hvor meget den skulle lyse, og hvor den skulle lyse.

Det er næsten den opfindelse, som man får med en omgang LED strip, for det ligner ledninger med lys i, og det er det også næsten.

LED strips gør det utroligt let at få det lys, man vil have

Når man undersøger den her mulighed nærmere, så bliver man næsten overrasket over, hvor let det er at gå til, og hvor indlysende den løsning er, hvorfor man tænker, hvorfor man dog ikke havde overvejet det noget tidligere.

Det er stort set til at bestemme længden på de her strips, og de er heller ikke særligt svære at sætte op – og evner man ikke lige det, så er der garanteret en håndværker, der kan hjælpe en.

Man kan få de her strips i forskellige størrelser, farver og styrer i farven, så man kan få det til at passe, om det skal være i ens hjem, ens arbejdsplads eller et helt andet sted.

Det skorter næsten ikke på de lysløsninger, man kan få på den her måde, og der vil helt sikkert være en løsning for dig, som du kan bruge.

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder