Få hjælp til selvsalg og slip for ekstra regninger

18 januar 2018 Emilie Jacobsen
Få hjælp til selvsalg og slip for ekstra regninger

Når du skal sælge din bolig, kan det være smart, at du gør det selv. Det kan være med til at spare dig for mange penge – tænk bare på, hvor mange penge ejendomsmægleren skal have for at gøre det. Samtidig er det jo dig, der kender boligen bedst. Det vil derfor være naturligt, at du kan fremhæve de bedste sider over for køberen og dermed gøre dem interesserede i din bolig.

Det er ikke mindst, hvis du bor i et populært område, at det vil være nemt for dig at sælge din egen bolig. Bor du for eksempel i København eller Aarhus i en attraktiv bolig, vil den i mange tilfælde nærmest blive revet væk, når du har sat den til salg. 

Det er dog altid en god ide, at du har en advokat med inde over, når du overvejer at sælge din egen bolig. Det gør, at du er sikker på, at det hele kommer til at gå rigtig til. Åh nej, tænker du måske nu. Så sparer jeg en masse penge på ejendomsmægleren, men skal bruge en masse penge på en advokat. Men sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig mange boligadvokater, der har nogle meget billige priser og kan hjælpe dig med at gøre din handel tryg og sikker. Det gør, at du kan komme videre til din næste bolig uden problemer. 

Et godt firma, der kan hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut, er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe folk, der gerne ville sælge deres egen bolig. De hjælper dig for eksempel med at indhente alle de attester og papirer, som du har brug for, når du skal sælge boligen. De kan også sørge for, at der bliver lavet en købskontrakt, som er juridisk bindende og dækker de behov, som du har. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/ 

 

Flere Nyheder

24 august 2015

Ny akasse

25 juni 2015

Barndomsminder