Få din hjemmeside til at blive synlig med SEO

15 marts 2018 Michelle Løhde
Få din hjemmeside til at blive synlig med SEO

Definition af SEO 

Undrer du dig over, hvorfor din hjemmeside ikke har flere besøgende, end den har? Eller kan du ikke forstå, hvorfor du ikke har flere kunder i din webshop? Så skyldes det højst sandsynligt, at din hjemmeside har brug for SEO. SEO er en forkortelse for “Search Engine Optimization”, også kaldt “Søgemaskineoptimering” på dansk, og det er rigtig vigtigt, hvis du gerne vil placeres i toppen på Google og dermed få succes med din hjemmeside. Google udvælger nemlig nøje hvilke hjemmesider, der skal vises i søgeresultaterne, og det bliver udvalgt på baggrund af en lang række faktorer, der er baseret på det, der er på din egen hjemmeside, men også hvad der foregår omkring din hjemmeside. Der er nemlig to aspekter ved SEO:

Onsite SEO

Onsite SEO handler om alt det, der foregår på din egen hjemmeside. Det vil sige selve indholdet, herunder tekster, billeder og links. Du skal altså gerne have nogle gode lange tekster samt nogle klare og tydelige billeder. I forhold til links skal du kigge på Backlinks, Interne links og Eksterne links. 

Offsite SEO 

Offsite SEO handler om den SEO, der er uden for din hjemmeside. Den er helt uundværlig, da den hjælper på den SEO, der er Onsite. Det omfatter blandt andet at være synlig på de sociale medier, at blive tilmeldt Google My Business samt Backlinks. 

Flere nyheder